دستور تهیه آش زرشک

0

شاید پیش از این فکرش را نکرده باشید که زرشک هم بتواند جایی در تهیه ی آش داشته باشد. اما امروز دستور العمل آشی را آموزش می دهیم که می تواند میز غذاخوری شیشه ای شما را جلا و نمایی جذاب و خوشرنگ ببخشد.

روش تهیه آش زرشک

آش زرشک بسیار خوشرنگ بوده و اشتهاآور به نظر می رسد.

همان طور که از نام این آش پیداست، در تهیه ی آن از زرشک و ترجیحا زرشک تازه استفاده می شود.

 

آموزش تهیه آش زرشک

آموزش تهیه آش زرشک

 

مواد لازم برای تهیه آش زرشک

2 لیوان برنج
700 گرم سبزی آش خرد شده
چند عدد فلفل تند خرد شده
دو سوم لیوان لپه
دو لیوان آب زرشک
نمک و زرد چوبه به میزان کافی
3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
نعنا داغ به میزان کافی
گلپر به میزان کافی
زرشک به میزان کافی

روش تهیه ی آش زرشک

برای تهیه ی آش زرشک پیش از هر کاری سبزی ها را به خوبی شسته و ضدعفونی کنید. توجه داشته باشید که شستشوی سبزی ها به آب خالی کفایت نمی کند و لازم است که حتما از مواد ضدعفونی کننده ی گیاهی و یا نمک و سرکه استفاده نمایید.

پس از ضدعفونی کردن سبزی آش، آن را به خوبی آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن خشک شود.

حالا برنج و لپه را نیز شسته و در مقداری آب خیس کنید. ترجیحا برنج را از شب قبل خیس نمایید.

در یک تابه پیازهای خرد شده را با مقداری نمک و زردچوبه و کمی گلپر سرخ کنید.

سپس برنج و لپه را به همراه سبزی های خرد شده و پیاز داغ و چند لیوان آب داخل قابلمه ی مناسبی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق گاز قرار دهید.

پس از این که مواد داخل آش به خوبی پخته و به اصطلاح جا افتاده شدند، موقع آن است که آب زرشک را به همراه مقداری زرشک ترجیحا تازه به آش اضافه کنید.

اشتراک:

نظرات بسته اند