تقویت مهارت نویسندگی با چند قدم اساسی

0

نویسندگی یکی از کارهایی است که در طول تاریخ از اهمیت خاصی برخوردار بوده؛ در گذشته تنها کاتبان و اندیشمندان و حکیمان بزرگ برای از بین نرفتن علم و دانسته هایشان می نوشتند اما حالا شرایط فرق دارد و هر کسی میتواند نویسنده باشد. سری به سایت های دریافت پروژه آنلاین بزنید متوجه اهمیت نویسنده ها خواهید شد.

امروزه برای، خبرگزاری ها، وب سایت علمی، داستان نویسی، ترجمه و بسیاری موارد دیگر احتیاج به نویسنده است. حتی متنی که شما برای تبریک مناسبت ها می نویسید و در شبکه های اجتماعی منتشر می کنید هم خودش نوعی تولید محتوا و نویسندگی است …

برای تقویت مهارت نویسندگی راهکارهای متعددی وجود دارد اما این جمله را به خاطر بسپارید؛ کسی میتواند خوب بنویسد که نوشته های زیادی خوانده باشد!

راهکارهایی برای تقویت مهارت نویسندگی

تقویت مهارت نویسندگی

تقویت مهارت نویسندگی

عوامل حواس پرتی را از خود دور کنید
هر بار که شروع به نوشتن می کنید عواملی وجود دارند که حواس شما را پرت کنند! تلوزیون، شبکه های اجتماعی، بچه ها، حیوانات خانگی و … اولین کاری که میکنید باید تمام عوامل حواس پرتی را از خود دور کنید اگر این کار میسر نیست خودتان را از آنها دور کنید. بدون داشتن تمرکز و آزاد بودن اندیشه نمیتوان متن خوبی نوشت.

مخاطب خود را بشناسید
نوشتن درست مثل سخنرانی است. زمانی که مخاطب خود را میشناسید بهتر میتوانید برایش صحبت کنید. در نویسندگی هم سعی کنید مخاطب خود را بشناسید. برای نمونه متنی که برای خانمها کاربرد دارد را نمیتوان مانند متنی نوشت که مخصوص عموم است!

نوشتن و ویرایش را متمایز کنید
پس از آنکه موضوع تان را مشخص کردید شروع به نوشتن کنید و ویرایش و زیباسازی متن را برای بعد بگذارید. هر چه به ذهنتان میرسد را بویسید زمان ویرایش برخیاز آنها را حذف یا اصلاح می کنید.

مقدمه را در آخر بنویسید
پس از آنکه نگارش و ویرایش به اتمام رسید. سعی کنید مقدمه ای استادانه و کوتاه بنویسید که ذهن خواننده را برای خواندن متن پیش رو آماده کنید. برای نوشته های کوتاه میتوانید یک پاراگراف بنویسید.

اشتراک:

نظرات بسته اند