باز کردن یک رستوران با نام تجاری جدید می تواند گیج کننده و استرس زا باشد. با توجه به چیزهای مختلفی که باید پیگیری کنید، تجهیزات آشپزخانه رستوران حرفه ای برای شروع کسب و کارتان ضروری است.
شما باید اطمینان حاصل کنید که تمامی ضروریات شروع کار را تهیه کرده و می توانید امور رستورانی را به خوبی سامان دهید.
در اینجا به تجهیزات ضروری برای شروع کار رستورانی اشاره می کنیم.
تجهیزات یخچالی
تجهیزات یخچالی در هر رستوران کاملا حیاتی هستند. زیرا بدون یخچال شما حتی یک روز نمی توانید مواد غذایی خریداری شده را سالم و تازه نگه دارید. خوشبختانه انواع مختلفی از یخچال و فریزر برای انتخاب وجود دارد، بنابر این شما می توانید یکی از کامل ترین و مناسب ترین آن ها را برای استقرار در آشپزخانه رستورانتان برگزینید. این که نوع و سبک رستوران شما چطور است، در انتخاب یخچال مناسب کاملا دخالت دارد.

تجهیزات ضروری برای راه اندازی رستوران جدید
کوره های صنعتی و اجاق گازهای آشپزخانه صنعتی
برای پخت غذا در رستوران به اجاق گازهای صنعتی نیاز داریم. بسته به این که چه غذاهایی در منوی رستورانی تان جای دارند، نوع اجاق گازها، فرها و … را تعیین خواهید ساخت. برای این که هزینه ی کمتری کرده و فضای اضافی را نیز اشغال نسازید، باید تخمین درستی در میزان شعله ی مورد احتیاج و تعداد گازهای صنعتی پیش از خرید داشته باشید.
تجهیزات آماده سازی مواد اولیه
در آشپزخانه های صنعتی و در آشپزخانه های رستوران ها و فست فودها به تجهیزاتی نیاز دارید که به شما در آماده سازی مواد اولیه رستورانی کمک نمایند. به طور مثال برای سبزی خرد کردن به یک سبزی خردکن برقی احتیاج خواهید داشت. همین طور شستشو باید به وسیله ی دستگاه مکانیکی انجام پذیرد. شستشوی غیر از این می تواند آلودگی ها را در سبزیجات نگاه داشته و احیانا به مسمومیت مشتریان رستوران منجر شود.
به جز این شما به خردکن، چرخ گوشت و چیزهایی از این قبیل احتیاج خواهید شد.

تجهیزات ضروری برای راه اندازی رستوران جدید
برنج پز و خورشت پز
اگر قرار است راه اندازی رستوران را در برنامه تان داشته باشید و منوی رستورانی شما دارای غذاهای ایرانی و حاوی برنج و انواع خورشت هاست، می باید از دیگ ها برنج پز و خورشت پز مخصوص نیز خریداری نمایید.
بدون در اختیار داشتن این دیگ ها پخت برنج و خورشت در حجم زیاد و با کیفیت بالا امکان پذیر نخواهد بود.
البته برای قرار دادن دیگ های برنج پز و خورشت پز با شیر تخلیه، نیاز به فضای نسبتا بزرگی در آشپزخانه رستوران خود دارید.
به طور کلی می توان گفت که آشپزخانه ی رستوران به عنوان قلب راه اندازی رستوران می باید فضای مناسبی داشته باشد و کارکنان رستوران به راحتی در آن وظایف خود را انجام دهند. آشپزخانه های تنگ و با فضای محدود در حالی که از تجهیزات آشپزخانه صنعتی مملو شده اند، کار کردن را سخت کرده و غالبا نتایج خوبی به بار نخواهند آورد.