کباب پز تابشی اتوماتیک یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد که با به کار گرفتن آن در آشپزخانه ی رستوران می توانید آماده سازی غذاهای منو (شامل کباب) را با سرعت و کیفیت بالاتری انجام دهید.
از این کباب پز تابشی می توان در آشپزخانه ی رستوران ها، آشپزخانه ی هتل ها، کترینگ ها، آشپزخانه ی بیمارستان ها، بخش آشپزخانه ی پادگان ها، غذاخوری های سازمان های بزرگ و… استفاده کرد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | کباب پز تابشی
نحوه ی پخت کباب در کباب پز تابشی
نخستین نقطه ی مثبتی که از این وسیله ی آشپزی به چشم می آید، عدم دودزایی آن می باشد. به همین دلیل استفاده از این کباب پز در آشپزخانه های صنعتی که مایل به راه افتادن دود نیستیم، فوق العاده عالی خواهد بود.
شما سیخ های کباب را از ورودی کباب پز داخل می دهید و در بخش اول این سیخ های کباب بالاترین نقطه ی حرارت را دریافت خواهند کرد. این نقطه ی اوج حرارت باعث می شود که سطح رویی کباب بلافاصله خودش را گرفته و پخته شود. با این اتفاق گویی یک لایه ی محافظ روی کباب ها شکل می گیرد که مانع خروج ویتامین ها و مواد مغذی داخل این لایه ی رویی می گردد. سپس سیخ های کباب به ناحیه ی دیگری با دمای پایین تر منتقل شده و در اینجا ذره ذره مغز پخت شده و طعم بسیار عالی به خود می گیرند.
در حقیقت پخت کباب با کباب پز صنعتی تابشی موجب می شود که نه تنها کیفیت پخت کباب بالا برود، بلکه به لحاظ زیبایی نیز غذایی جذاب و خوش منظر دریافت کنیم.
اضافه بر این ها سرعت پخت کباب در کباب پز تابشی اتوماتیک نیز نسبت به روش های دیگر بالا بوده و به این شیوه در مصرف انرژی انسانی و منابع انرژی گازی و برقی نیز صرفه جویی خواهیم داشت.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | کباب پز تابشی
با کباب پز تابشی چه کباب هایی می توان پخت؟
شما به جز کباب های رایج نظیر کوبیده، چنجه، برگ و … با کباب پز تابشی می توانید انواع جوجه کباب، کباب بختیاری، همبرگر، ماهی، استیک، سوسیس و… را تهیه نمایید.