تجهیزات آشپزخانه صنعتی: دیگ سرخکن سه جداره

0

یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی که برای راه اندازی هر رستورانی ضروری می باشد، دیگ سرخکن سه جداره است.

با داشتن دیگ سرخکن سه جداره در تهیه غذاهای منوی رستورانی با سرعت بالا و کیفیت مناسب عمل خواهید کرد.

برای راه اندازی آشپزخانه رستوران نیازمند داشتن تجهیزات آشپزخانه صنعتی و حرفه ای هستید، به صورتی که جهت پخت و پز غذا با کمترین هدررفت و بالاترین سرعت و کیفیت عمل کنید.

دیگ سرخ کن سه جداره یکی از تجهیزات آشپزخانه حرفه ای ست که در هر رستوران لازم خواهد بود.

مشخصات فنی دیگ سرخ کن سه جداره رستورانی

همان طور که از نام این وسیله پیداست، از آن برای سرخ کردن موادغذایی استفاده می شود. با استفاده از دیگ سرخ کن سه جداره از سیاه شدن و سوختن روغن مورد استفاده جلوگیری به عمل می آید.

همین طور شما می توانید در مصرف سوخت تا چیزی نزدیک به 20 درصد صرفه جویی نمایید.

و به علاوه مصرف روغن سرخ کردنی با استفاده از دیگ سرخ کن سه جداره به نصف خواهد رسید.

با سرخ کردن مواد غذایی در سرخ کن سه جداره ویتامین ها بهتر حفظ شده و کمتر هدر رفتگی خواهیم داشت.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | دیگ سرخکن سه جداره

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | دیگ سرخکن سه جداره

مشخصات دیگ سرخ کن سه جداره

دیگ سرخ کن سه جداره برای سرخ کردن انواع مواد غذایی از جمله ماهی، گوشت قرمز، گوشت مرغ، سبزیجات، بادمجان، کدو و… کاربرد دارد. این دیگ سرخ کن عایق حرارتی 5 سانتی متری و عایق هوایی 5 سانتی متری دارد.

شیرهای گاز در قسمت بالایی دیگ سرخ کن قرار گرفته اند و یک شیر تخلیه مجزا دارد.

روکش این دیگ نیز از جنس استیل 430 در نظر گرفته شده است.

دیگ سرخ کن سه جداره در ابعاد و ظرفیت های گوناگون ساخته شده و بسته به این که تجهیزات آشپزخانه رستوران خود را در چه ابعاد و حجمی خریداری می کنید، می توانید از سایز مورد نظر برای خرید این وسیله استفاده نمایید.

اشتراک:

نظرات بسته اند