دیزی پز یکی از تجهیزات آشپزخانه رستوران های سنتی است، که به طور کلی در گروه تجهیزات آشپزخانه صنعتی قرار می گیرد.
تمامی رستوران هایی که در طراحی منوی رستوران دارای عنوان غذایی دیزی یا همان آبگوشت هستند، به یک فر دیزی پز صنعتی احتیاج دارند. اگر قرار باشد دیزی را با امکانات ابتدایی در آشپزخانه رستوران، هتل و یا … تهیه کنیم، هرگز قادر به دریافت کیفیت بالا و کم کردن سرعت و بهینه سازی انرژی نخواهیم بود.
به علاوه طعمی که در فر دیزی پز از آبگوشت به دست می آوریم، بارها قوی تر و متفاوت تر از پخت معمولی این غذای سنتی می باشد.
عایق بندی مناسب فر دیزی پز موجب می گردد تا گرما داخل دیگ محبوس مانده و هم کیفیت پخت بالاتر برود و هم این که مواد مغذی موجود در آن حفظ شود.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | فر دیزی پز
انواع فر دیزی پز
فرهای دیزی پز در انواع دیزی پز دوجداره 64 تایی، دیزی ز 44 تایی تمام استیل و فر دیزی پز دوسنگ و… عرضه می شوند.
در صورتی که بخواهید آشپزخانه ای تمام صنعتی داشته باشید و در پخت و تحویل دیزی های سفارشی به مشتریان خود قوی عمل کرده و غذایی با کیفیت بالا تحویل دهید، توصیه می کنیم که حتما نسبت به خریداری فر دیزی پز اقدام کرده و از این دستگاه صنعتی در آشپزخانه ی رستوران خود قرار دهید.
این دستگاه آشپزخانه ی صنعتی را می توانید از برندهای آلفا تجهیز، استیلاکو و شبستری آسن تهیه نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی تجهیزات آشپزخانه ی صنعتی به آدرس زیر مراجعه نمایید. در این آدرس می توانید تمام تجهیزات صنعتی مورد نیاز برای یک آشپزخانه ی رستوران حرفه ای را مشاهده کرده و اطلاعات کافی درباره ی آن ها به دست بیاورید.
http://alefbarest.com/s/%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%86/