تاثیرات ننوشیدن آب روی بدن و مغز

0

بیش از دو سوم بدن انسان از آب تشکیل شده و روزانه به مقدار زیادی آب برای زنمده ماندن و ادامه فعالیت نیاز دارد حال تصور کنید چند روز آب یا سایر مایعات را نخورد چه اتفاقی خواهد افتاد؟

آب موجود در بدن در تلاش است تا عملکردهای بدن به طور مناسبی انجام شود؛ انتقال مواد مغذی ضروری و هورمون ها به قسمت هایی از بدن که به آن ها نیاز است، تسهیل حرکت مفاصل، تنظیم دمای داخلی بدن و نیز روان کردن کره چشم، برخی از این عملکردها هستند.

اما روزانه مقادیر زیادی آب طی فرایندهایی نظیر ادرار، مدفوع و تعریق از دست می رود. از همین رو لازم است بدانیم که چه موقع باید مصرف آب خود را افزایش دهیم.

این همان جایی است که مرکز تشنگی مغز که در هیپوتالاموس قرار گرفته است، وارد عمل می شود. این بخش به طور پیوسته با رگ های خونی در ارتباط است تا میزان آب بدن را کنترل کند و هر زمان که این آب از حد طبیعی خود پایین می آید، مغز فرد به اون یادآوری کند که باید آب بنوشد.

نوشیدن آب

نوشیدن آب

در پاسخ به این سوال که اگر آب ننوشید چه اتفاق خواهد افتاد؟ باید گفت؛‌

پیامدهای ننوشیدن آب کافی پس از سپری شدن اندکی زمان خود را نشان می دهد؛ با این حال در صورت ننوشیدن آب و نرسیدن آب به بدن، مغز سرانجام شروع به جمع شدن می کند و احساس گیجی و تحمل درد بالاتری خواهید داشت.

یک مغز تشنه بازده کمتری دارد. مغز دهیدراته نسبت به مغز هیدارته، برای انجام یک وظیفه خاص نیاز به اکسیژن بیشتری دارد. این مسئله با قطع ادرار، مشکل بلع، تهوع و آشفتگی روحی ادامه خواهد یافت.

اما همه می دانیم که اگر برای چند روز بدن ما اصلا مایعات دریافت نکند سرانجام کار مرگ خواهد بود!

اشتراک:

نظرات بسته اند