به جای شکم گردی با تور ترکیه، رستوران های ترکیه ای را به خانه ی خود بیاورید. چاره ی کار آسان است، کافیست که آستین ها را بالا زده و بورقی ترکی را درست کنید و حسابی لذت ببرید.
بورقی ترکی در واقع لقمه های بسیار خوشمزه و لذیذ است که به آسانی تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد. برای درست کردن این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

آموزش پخت بورقی ترکیه ای
مواد لازم برای 4 نفر:
پنیر فتا 200 گرم
تخممرغ درشت یک عدد
جعفری ساطوری شده یک قاشق غذاخوری
نعناع ساطوریشده یک قاشق غذاخوری
شوید ساطوریشده یک قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یا فیلو 8تا12 ورقه
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه
اول از همه، یک کاسه بیاورید و تخم مرغ را درون آن بشکنید و سبزیجات را به آن بیفزایید. سپس پنیر را با چنگال له کنید و به کاسه اضافه کنید.
حال یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را بر داشته و روی خمیر بریزید، به گونه ای که از لبه ی خمیر یک سانتی متر فاصله داشته باشد. سپس دو طرف خمیر را جمع کنید و لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
سپس درون ظرفی روغن ریخته و روی حرارت متوسط روغن را داغ کنید. هر یک از این بورقی های خوشمزه را برای مدت 5 االی 6 دقیقه درون روغن سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
حال با قاشق سوراخدار، بورقی ها را از ظرف خارج کرده و کمی صبر کنید روغن آن گرفته شود. این غذا را بلافاصله سرو کنید. پشنهاد می شود در کنار آن، سالاد شیرازی یا سبزی خوردن قرار دهید، ترکیب فوق العاده ای خواهند ساخت.