یکی از انواع ایده های موفق راه اندازی رستوران، رستوران غذای بیرون بر است. در راه اندازی رستوران های بیرون بر می توانیم هر سه وعده ی صبحانه، ناهار و شام را در نظر بگیریم. در چنین طراحی های راه اندازی رستوران تنها چیزی که اهمیت دارد کیفیت و طعم غذا و همین طور بسته بندی غذای رستوران خواهد بود.
از آن جایی که در رستوران های بیرون بر محدودیتی در پذیرش میهمان و مشتری ندارید، طراحی منوی رستوران می تواند بسیار گسترده تر از حالت معمولی باشد. شما می توانید خلاقیت و برنامه کاری دلخواه خود را در نظر گرفته و طیف گسترده ای از غذاهای متنوع ایرانی و بین المللی را به مشتریان ارائه کنید.
راه اندازی رستوران بیرون بر به همان اندازه رستوران های معمولی نیازمند مجوزهای بهداشت و … می باشد و در رعایت اصول می باید همان قدر دقیق و منظم و حتی بارها بیشتر باشید.
تجهیزات آشپزخانه رستوران بیرون بر
تجهیزات آشپزخانه رستوران بیرون بر احتمالا لازم است که کمی بیشتر از رستوران های معمولی باشد. زیرا غالبا در رستوران های بیرون بر با منوی غذایی وسیع تری دست و پنجه نرم می کنیم و مشتری ها می توانند از گروه های سنی مختلف و سلایق گوناگونی باشند.
همین طور فاکتور زمان نیز در رستوران های بیرون بر اهمیت زیادی دارد. مشتری هایی که در خانه یا محل کار سفارش غذای بیرون بر می دهند، باید متحمل زمان رسیدن غذا از محل رستوران تا محل تحویل خود نیز شوند. به همین دلیل نیاز داریم که در کمترین زمان غذای سفارش داده شده آماده گشته و با سرویس تحویل به دست مشتری برسد.

راه اندازی رستوران بیرون بر
طراحی بسته بندی رستوران های بیرون بر
رستوران های بیرون بر باید تمام تلاش و توانایی و خلاقیت خود را در طراحی بسته بندی به کار بگیرند. زیرا چیزی که در این رستوران ها حائز اهمیت بوده و به چشم مشتری می آید و به گونه ای معرف برند رستوران است، همان بسته بندی خواهد بود.
در رستوران های بیرون بر دیگر شانس این را در اختیار نداریم که با خرید میز و صندلی های رستورانی شیک فضایی مدرن و دلچسب برای مشتری ها به وجود بیاوریم.
همین طور نورپردازی و طراحی داخلی جایی برای خودنمایی نخواهند داشت. از این روی تنها چیزی که برای مانور دادن می ماند به جز کیفیت و طعم غذا، نوع بسته بندی خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره راه اندازی رستوران های بیرون بر با مشاوران الفبارست در تماس باشید.