استفاده از هندزفری افسردگی و آلزایمر را تشدید می کند!

0

امروزه استفاده از هندزفری در بین مردم خصوصا نسل جوان رواج بیشتری یافته و به دلیل کیفیت بالای آنها دل کندن از موسیقی کمی دشوار شده است. این هندزفری های با کیفیت اگرچه در زمان گوش دادن به موسیقی حالتان را خوش میکنند. اما در دراز مدت امکان دارد خطر ابتلا به افسردگی و آلزایمر را تشدید کند.

هندزفری در بسیاری از موارد کاربردی است و نمی توان گفت کاربران باید به طور کلی هندزفری ها را فراموش کنند، اما به نظر می رسد گوش دادن به موسیقی با صدای بلند افزون بر آسیب به شنوایی بر سایر نواحی بدن تاثیر منفی دارد.

کارشناسان در جدیدترین پژوهش ها دریافتند افسردگی و گوش دادن به موسیقی با صدای بلند از طریق هندزفری در ابتلای افراد به بیماری آلزایمر اثرگذار است.

برهمین اساس است که کارشناسان به کاربران توصیه می کنند درصورت ابتلا به افسردگی کمی هندزفری های خود را کنار بگارند و به دلایل مختلف به متخصص مراجعه و از راهکار های استاندارد درمان این اختلال روانی بهره مند شوند، درکنار درمان های دارویی یا روان درمانی، انجام ورزش، تغذیه سالم، پوشیدن البسه با رنگ های روشن، قرارگرفتن درمعرض تابش نور خورشید و مواردی ازاین دست نیز می تواند به درمان این اختلال کمک کند.

خطرات هندزفری

خطرات هندزفری

در ضمن برای برای جلوگیری از آسیب شنوایی نیز، استفاده نکردن از هندزفری، هدفون و هدست ها یا استفاده از آنها با تنظیم صدای استاندارد، استفاده ازگوشی محافظ درزمان کار با تجهیزات و وسایل صنعتی، پرهیز از گوش دادن به موسیقی با صدای بلند و درمان هرچه سریع تر عفونت های گوش میانی از بروز این مشکل در افراد جلوگیری می کند.

بر اساس پژوهش ها، ناشنوایی وکم شنوایی ناشی از گوش دادن به موسیقی با صدای بلند حتی در سطح کم می تواند سبب آسیب به ساختار مغزی شود.

بر اساس آمار های سازمان بهداشت جهانی بیش از ۳۰۰ میلیون نفر درسراسرجهان مبتلا به افسردگی هستند و ۴۶۶ میلیون نفر نیز درمعرض کم شنوایی قراردارند که هردو گروه به شدت درمعرض ابتلا به بیماری ناتوان کننده زوال مغز قرار دارند.اما آیا می توان هندزفری ها را مسئول این اتفاق دانست؟

اشتراک:

نظرات بسته اند