پاشنه های پا به طور معمول خشک و سفت هستند چراکه کمبود رطوبت موجب می شود پوست پاشنه ی پا آبرسانی نشود. افراد به طور معمول به صورت خود توجه زیادی دارند ولی از پاهای خود غافل می شوند. وقتی که پوست پا خشک می شود، پاشنه های پا ترک بر می دارند و همین مسئله راهی برای ورود باکتری های مضر را باز می کنند. با مراقبت می توانید مانع از خشک شدن پا شوید. با ما همراه باشید تا چندین مورد از روش های خانگی برای رفع ترک پا را به شما عزیزان آموزش دهیم.
روش های خانگی رفع ترک پا
گیاه جعفری
گیاه جعفری، گیاهی مفید است که در آن ویتامین سی، کلاژن و ویتامین کا وجود دارد. مواد مغذی ذکر شده موجب ترمیم پوست و افزایش انعطاف پذیری پوست می شوند. بنابراین ۱۰ الی ۱۲ شاخه ی جعفری را با چاقو خرد کنید و آن را به تشت آب گرم اضافه نمایید. به مدت ۳۰ دقیقه پاهایتان را درون این تشت قرار دهید. سعی کنید هر روز این کار را ادامه دهید.
آناناس
پوست آناناس دارای آنزیم هایی است که می تواند به پوست سفت شده ی پاها نفوذ کند و موجب کلاژن سازی می شود. برش های پوست آناناس را روی پوست خشک پاهایتان بگذارید و یک جفت جوراب نیز به پا کنید. پس از ۱۵ دقیقه پوست ها را خارج کرده و پاهایتان را بشویید.

اناناس
روغن کرچک
روغم کرچک خاصیت نرم کنندگی دارد و پوست های خشک شده را از میان می برد. ۵ قاشق چایخوری روغن کرچک را به تشت آب گرم اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه پاها را درون تشت نگه دارید. پس از ۱۰ دقیقه پاهایتان را بشویید و پوست مرده را به وسیله ی سنگ پا جدا کنید.
بابونه
بابونه می تواند قرمزی، خشکی و حساسیت پوست را کمتر کند. آنتی اکسیدان های موجود در بابونه به تسکین پوست کمک می کنند و از آن در برابر عوامل تنش زای محیطی محافظت می کنند. نصف فنجان پودر شیر را با نیم فنجان نمک اپسوم و ۲ قاشق چایخوری بابونه یخشک شده مخلوط نمایید. تشت را از آب ولرم پر کنید و نصفی از مخلوط را درون تشت بریزید. به مدت ۲۰ دقیقه پاها را درون تشت قرار دهید.
سرکه ی سیب
سرکه ی سیب فایده های زیادی برای پاها دارد چراکه می تواند میکروب های پا را از بین ببرد و بوی بد پا را از میان ببرد. پاها در طول روز مدت زیادی در جوراب و یا کفش هستند این مسئله موجب می شود که اکسیژن به پاها نرسد و پوست خشک شود.
یک تشت را پر از آب گرم کنید و سرکه ی سیب را به آن اضافه نمایید. آب را سه برابر سرکه بریزید. به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید. پس از آن که پاهایتان را از تشت خارج کردید به آرامی سنگ پا بکشید.

اوت میل و روغنن جوجوبا
با ترکیب جو دو سر و شیر می توانید لایه برداری طبیعی بسازید که با برداشتن پوست مرده موجب می شود پوست نرم شود. روغن جوجوبا نیز سرشار از ویتامین های ای و ب کمپلکس، زینک، مس و سلنیوم است.
اوت میل و روغن جوجوبا را با یکدیگر مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را به پاهایتان بمالید و پس از گذشت ۳۰ دقیقه پاهایتان را با آب گرم بشویید . این کار را می توانید هر روز تکرار کنید.
موز و آووکادو
موز خاصیت نرم کنندگی دارد و آوووکائو نیز مملو از روغن و چربی است و به همیج علت برای پوست های خشک بسیار مناسب است. یک موز و یک آووکادو را به وسیله ی مخلوط کن، مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را به پاهایتان بمالید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید. پس از آن می توانید پاهایتان را با آب گرم بشویید.
قرص آسپرین
قرص آسرین به دلیل داشتن استیل سالیسیلیک اسید، خاصیت ضد التهابی دارد. ترکیب آسپرین با لیمو ترش می تواند پوست های خشک شده را نرم کند. ۶ عدد قرص آسپرین را برداشته و پودر کنید. عصاره ی لیمو ترش را با پودر آسپرین ها مخلوط کنید. ماده ی به دست آمده را به پاهایتان بمالید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. پس از آن پاهای خود را شسته و به آرامی سنگ پا بزنید.
لیمو ترش
لیمو ترش نیز می تواند درمان خوبی برای خشکی و ترک پا باشد. لیمو تر به دلیل داشتن خواص ضد عفونی کننده و ضد التهاب و ویتامین سی می تواند سلامت پوست را تضمین کرده و از حساسیت پوست بکاهد. بنابراین لیموترش بزرگ و یک جفت جوراب را بردارید. لیمو ترش را به دو نیمه تقسیم کنید و آب آن را بگیرید به صورتی که پالپ های لیمو ترش دورن پوست آن باقی بماند. پاشنه های پا را درون نصفه های لیمو ترش قرار دهید و سپس جوراب هایتان را به پا کنید. پس از ۳۰ دقیقه لیمو ها را بردارید و مقداری روغن به پاشنه های پایتان بمالید.

لیمو ترش
روغن درخت چای
از زمان های دور روغن درخت چای نقشی اساسی در طب سنتی ایفا می کرده است. روغن درخت چای نوعی ضد عفونی کننده ی طبیعی است که التهاب پوست را کم می کند و زخم ها را بهتر می کند. تشتی را پر از آب ولرم کنید. چندین قطره روغن درخت چای به آب تشت اضافه کنید. پاهایتان را درون تشت فرو ببرید. پس از ۱۵ دقیقه پاهای خود را از آب خارج کنید. فراوش نکنید که روغن درخت چای قوی است و می تواند به پوست آسیب بزند.