انواع کوکوها همیشه به عنوان پیش غذاهای بسیار خوشمزه طرفداران بسیاری دارد. امروز میخواهیم به آموزش رول کوکو سبزی به عنوان یک فینگر فود به عنوان پیش غذا و همجنین تزئین میز غذاخوری بپردازیم. در ادامه با ما همراه شوید تا طریقه ی رول کردن آن به بهترین شکل را یاد بگیرید.
طرز تهیه ی رول کوکو سبزی ویژه با ژامبون
مواد اولیه
سبزی کوکو دو پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سیر 1 حبه
آرد یک قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل، زرد چوبه به مقدار کافی
ژامبون چهار ورق
پنیر پیتزا بزرگ 3 ورق
سس مایونز و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه:
خب در ابتدا همه چیز شبیه به درست کردن یک کوکو سبزی ساده است. سبزی، آرد، نمک، فلفل، زرد چوبه، تخم مرغ و سیر را درون یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید. درون یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مخلوط را درون آن بریزد و سطح آن را صاف کنید، توجه کنید که لایه ی کوکوی شما نازک باشد تا هنگام رول شدن نشکند. در تابه را بگذارید تا مخلوط خوب گرم شود. اما بر خلاف کوکو سبزی ساده، شما تنها احتیاج دارید تا یک سطح آن را کاملا سرخ کنید. هنگامی که سطح زیرین آن سرخ شد، کوکو را از ماهیتابه خارج کنید و اجازه دهید سرد شود. حال نوبت به رول کردن کو کو میرسد.
در ابتدا سطح کوکو را با سس مایونز کاملا بپوشانید، بعد ورقه های ژامبون را روی آن چیده و بعد از آن ورقه های پنیر پیتزا را روی ژامبونها قرار دهید. حال به آرامی به شکل رولت کوکو را بپیچید.
کوکوی رول شده را با ورقه ی آلومینیومی بپوشانید و در فر 180 درجه ای به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود. سپس رول را خارج کرده و ورقه ی آلومینیومی را جدا کنید و آن را برش دهید. فینگر فود شما آماده ی سرو است. لازم به ذکر است که به این کوکو شما میتوانید مخلفات دیگری نیز اضافه کنید، مثلا گردو و زرشک آن را خوشمزه تر میکند.