آموزش تهیه ی یک نوع غذای مالایی

0

اگر موفق به خرید تور مالزی نوروز 97 نشوید، به شما نوید می دهیم که با پخت یک نوع غذایی مالایی برای سفره ی شب عید کمی حس و حال حضور در مالزی را بیافرینید.

مواد لازم برای پخت غذای ویژه ی مالایی

دو پیمانه برنج
50 گرم نخود فرنگی
50 گرم هویج نگینی
50 گرم ذرت
یک عدد پیاز
دو حبه سیر
300 گرم گوشت مرغ
دو قاشق رب گوجه فرنگی
روغن به میزان کافی
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه کاری به میزان کافی
ادویه های بریانی، چیلی و مندری به میزان دلخواه

روش تهیه ی غذای مرغ ویژه ی مالایی

در مرحبه ی اول مرغ ها را تکه تکه کرده و با پیازهای حلقه حلقه شده، تفت می دهیم. پس از این که رنگ مرغ و پیازها مقداری تغییر کرد، سیر خرد شده را اضافه کرده و دیگر ادویه ها را نیز به آن می افزاییم.
سپس مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه می کنیم و با دو لیوان آب، اجازه می دهید که پخته شود.
اگر تکه های مرغ با این میزان آب پخته نشده و همچنان احساس سفتی در آن ها می کردید، باز یک لیوان دیگر آب بیفزایید. سپس نخود فرنگی، هویج و ذرت را به مخلوط مرغ و سیر اضافه می کنیم.  و اجازه می دهیم مدتی بجوشد.
حالا در ظرفی دیگر مقداری آب جوشانده و برنج را در آن می ریزیم و پس از این که برنج نرم شد، آن را آبکش می کنیم.
قابلمه ی متوسطی را برداشته  و پس از این که مقداری روغن کف آن ریختیم، به ترتیب برنج و مخلوط مرغ پخته شده را می افزاییم تا به خوبی با برنج مخلوط شوند.
حالا در قابلمه را گذاشته و می گذاریم تا روی شعله ی بسیار ملایم، آرام آرام دم بکشد و آماده ی سرو کردن باشد.

آشپزی به سبک مردم مالزی

آشپزی به سبک مردم مالزی

 

آشپزی به سبک مردم مالزی

آشپزی به سبک مردم مالزی

 

غذای مالایی

غذای مالایی

 

غذای مالایی

غذای مالایی

 

آموزش آشپزی مالایی

آموزش آشپزی مالایی

 

آموزش آشپزی مالایی

آموزش آشپزی مالایی

 

تور مالزی نوروز 97 | آموزش آشپزی مالایی

تور مالزی نوروز 97 | آموزش آشپزی مالایی

 

تور مالزی نوروز 97 | آموزش آشپزی مالایی

تور مالزی نوروز 97 | آموزش آشپزی مالایی

 

تور مالزی نوروز 97 | آموزش آشپزی مالایی

تور مالزی نوروز 97 | آموزش آشپزی مالایی

اشتراک:

نظرات بسته اند