اگر بخواهید میز غذاخوری چوبی را برای وعده ی ناهار به شکلی جذاب و رنگی بچینید، می توانید از چند نوع خورش خوشمزه و خوش آب و رنگ استفاده کنید.
در اینجا قصد داریم روش پخت دو نوع خورش را آموزش داده و به آموزش آشپزی آن ها بپردازیم: خورش کدوی ترش و خورش رنگین کمان
روش تهیه خورش کدوی ترش
مواد لازم برای تهیه خورش کدوی ترش
یک عدد پیاز بزرگ
روغن مایع به میزان لازم
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 حبه سیر
5 عدد فلفل ریز شیرین
1 قاشق چای خوری رب فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 عدد کدو خورشتی
2 لیوان آب جوش
1 قاشق چای خوری سماق
1 قاشق مرباخوری رب انار

آموزش تهیه خورش کدوی ترش
روش تهیه خورش کدوی ترش
شما باید ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. بعد از آن گوشت چرخ کرده را نیز به پیازها اضافه کرده و باز کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا وقت آن رسیده که سیر و فلفل ها را به مخلوط اضافه نمایید و همین طور رب گوجه و رب فلفل را نیز اضافه کنید.
اکنون کدوها را پوست کنده و از طول بریده و به تکه های باریک تقسیم کنید. سپس کدوها را از طرف دیگر بریده و به تکه هایی اندازه ی یک انگشت تبدیل کندی. حالا کدوهای خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با سماق و رب انار می گذاریم تا جوشیده و خوب بپزد.
این خورش پس از این که آب آن کار رفته و تنها کمی آب داشت آماده است.
آموزش پخت خورش رنگین کمان
مواد لازم برای تهیه خورش رنگین کمان
1 و 2/1 پیمانه گوشت مرغ پخته و رشته رشته شده
1 پیمانه کرفس خلال شده
2/1 هویج خلال شده
2/1 پیمانه فلفل دلمه خلال شده
1 پیمانه قارچ ورقه شده
2/1 پیمانه ذرت پخته شده
1 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده
2/1 پیمانه گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده
1 قاشق غذاخوری کره
سس سویا به میزان کافی

آموزش تهیه خورش رنگین کمان
روش تهیه خورش رنگین کمان
کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و پس از این که روغن گرم شد، پیاز و گوشت را به آن اضافه کنید تا تفت داده شده و رنگ آن ها تغییر پیدا کند.
سپس در یک تابه ی دیگر فلفل دلمه را مقداری تفت داده و هویج و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید. هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سس سویا را به مواد افزوده و برای زمانی کوتاه کمی تفت بدهید. اکنون خورش رنگین کمان شما آماده است و می توانید میز دلخواهتان را بچینید.