چگونه تلگرام خود را حذف کنیم

0

تلگرام یکی از برنامه های پیام رسان رایگانی است که چند سالی است کاربران بسیار زیادی را به خود جلب کرده است. این برنامه ی قدرتمند که برای تمامی سیستم عامل ها مانند اندروید، iOS، ویندوز فون و ویندوز قابل اجراست. نرم افزار تلگرام به دلیل سرعت و امنیت بالایی که دارد نزد کاربران به یکی از محبوب ترین ابزار های پیام رسان تبدیل شده است.

بسیاری از کاربران تنها برای مقاصد شخصی از این نرم افزار استفاده می کنند اما بسیاری نیز با استفاده از قابلیت داشتن کانال و گروه، به بیزینس های مختلفی مشغول می شوند.

در این میان برخی از افراد مایند تا اکانت یا همان حساب کابری خود را برای همیشه ببندند و علی رغم قابلت های فوق العاده ی این نرم افزار، برای همیشه از آن خداحافظی کنند. دیلیت اکانت کاریست که این دسته از افراد باید انجام دهند.

دیلیت اکانت:

در این مطلب به شما طریقه ی حذف حساب کاربری تلگرام را به همراه تصویر  آموزش می دهیم.

برای اینکار میبایست به سایت رسمی تلگرام مراجعه کنید و از طریق خود ایننرم افزار حساب کاربری خود را ببندید. برای این کار بهتر است از مرورگر های فایرفاکس یا کروم استفاده کنید.

حذف تلگرام

حذف تلگرام

در مرحله ی بعدی یعنی بعد از ورود به لینک درخواست حذف اکانت، شماره موبایلی که قصد حذف کردن آن را دارید ، به همراه +۹۸ که کد مربوط به ایران است را در قسمت Your Phone Number وارد کرده و سپس بر روی گزینه ی Next را کلیک کنید.

حذف تلگرام

حذف تلگرام

حال اگر این مراحل را به درستی انجام داده باشید، پیامی برای شما ارسال خواهد شد که حاوی کدی برای حذف حساب کاربری است. باید این رمز را با همان دقت و حساسیت به بزرگی و کوچیکی در سایت تلگرام وارد کنید. حالا باید این رمز مرحله قبل را در سایت تلگرام و در قسمت Password عینا وارد کنید.

حذف تلگرام

حذف تلگرام

بعد از این مرحله میبایست گزینه ی sign in  را کلیک کرده و وارد این قسمت شوید. در این مرحله تلگرام از شما میخواد که دلیل ترک این برنامه رو بنویسید. در آخر هم کافیست گزینه ی Done  را انتخاب کنید

حذف تلگرام

حذف تلگرام

در آخرین مرحله پس از حذف اکانت تلگرام، پنجره ای دیگر برایتان باز خواهد شد که نوشته شده Yes, delete my account، برای اطمینان بیشتر بر روی این گزینه نیز کلیک کنید.

حذف تلگرام

حذف تلگرام

هنگامی که از تلگرام برای همیشه خداحافظی کردید، دیگر اثری از نام و عکس شما در تلگرام نخواهد بود و افرادی که شماره شما را دارند، با عیارت last seen a long time ago رو به رو می شوند.

اشتراک:

نظرات بسته اند