مرغ تند با لیمو و سیر

0

بدنبال فینگرفودهای جدید برای یک میز غذای مجلل و خیره کننده هستید؟ امروز فینگرفودی داریم که هم آماده کردنش آسان است و هم بسیار لذیذ است. پس میز شیشه ای غذاخوریتان با عطر و بوی این فینگرفود، متفاوت خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مرغ تند با لیمو و سیر

نمک به مقدار مورد نیاز
فلفل سیاه ، فلفل قرمز و پودر پاپریکای تند هر کدام یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر سیر یا سیر تازه له شده یک چهارم و دو  قاشق غذاخوری(برای دو مرحله)
آویشن کمی
جعفری خشک شده یک چهارم قاشق غذاخوری
کره دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری
فیله مرغ چهار تا شش تکه

طرز تهیه:

نکته اولی که باید بگوییم اینست که با توجه به ذائقه تان می توانید ادویه ها را کم و زیاد کنید. اگر غذاهای تند دوست ندارید، پودر پاپریکای شیرین بگیرید و اگر دوست دارید، مقدارش و دو برابر کنید.
در مرحله اول، ادویه ها و یک چهارم قاشق غذاخوری پودر سیر را بریزید و مخلوطشان کنید. سپس فیله های مرغ تان را به این ادویه مخلوط آغشته کنید – هر دو سمت.
روغن زیتون و کره را روی حرارت ملایم بگذارید و سپس فیله ها را داخل آن کرده و پنج دقیقه ای برای هر سمت بگذارید تا رویشان طلایی شود. دو قاشق غذاخوری پودر سیر و آب لیمو را با هم ترکیب کرده و روی مرغ تان بریزید. 5 دقیقه دیگر آن را بپزید. این بار به طور مداوم مرغ را برگردانید تا هر دو طرف یک رنگ باشند.
غذایتان را با فلفل دلمه، جعفری تازه یا هر چیزی که رنگ و لعابی خوب به مرغ می دهد، تزیین کنید. نوش جان

مرغ تند با لیمو و سیر

اشتراک:

نظرات بسته اند