روش تهیه سالاد شانتیا، پیش غذایی خوشمزه

0

سالاد شانتیا یک پیش غذا و غذای سالم است که می توان در منزل تهیه کرد یا آنکه برای سرو در منوی رستوران یا فست فود قرار داد. این سالاد خوش رنگ به سادگی تهیه می شود اما به سختی طعمش از خاطره ها می رود.

بیشتر بخوانید: طراحی دکوراسیون فست فود صفر تا صد

سالاد ها از محبوب ترین پیش غذا ها هستند و انواع مختلفی دارند. در اغلب سالاد ها مواد غذایی متنوعی مانند کاهو، کلم قرمز، ذرت و … استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد شانتیا

سالاد شانتیا

سالاد شانتیا

برای تهیه این سالاد خوشرنگ برای دو یا سه نفر به مقدار زیر مواد اولیه لازم است. به تعداد اینکه نفرات بیشتر شد خوتان می توانید بر مقدار مواد اولیه بی افزایید.

ــ نصف کاهو پیچ
ــ کالباس 100 گرم
ــ ژامبون 100 گرم
ــ خیارشور 100 گرم
ــ ذرت 100 گرم
ــ شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری
ــ سس مایونز یک الی یک و نیم قاشق غذاخوری
ــ نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد شانتیا

پس از آنکه کاهو را شستید و خشک شد آنرا خرد کنید. کالباس ها را هم خرد کنید و سعی کنید خیلی ریز نشوند. همچنین خیار شور را به صورت نگینی خرد کنید.

اگر از کنسرو ذرت استفاده نمی کنید، باید ابتدا ذرت را بپزید. برای این منظور ذرت را در یک قابلمه قرار دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح ذرت ها پوشانده شود، سپس آن را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و صبر نمایید تا ذرت کاملا پخته شود. اکنون ذرت را در آبکش بریزید تا آب اضافه آن گرفته شود و سپس به سالاد اضافه کنید.

برای اضافه کردن نمک و فلفل باید آنرا به سس مایونز اضافه کنید و خوب هم بزنید. حال تمام مواد را با هم مخلوط کنید و در آخر سس مایونز را به آن اضافه کنید.

اشتراک:

نظرات بسته اند